Bröstförstoring - Massor om bröstförstoringarA--0 A-NS - EX - M2-0

Kul om Bröstförstoring

Roligt om bröstförstoring

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om bröstförstoringar och några bilder och intressanta texter rörande bröstoperation kommer att komma upp här strax. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om plastikkirurger som genomför förskönande bröstförstoringar. Man kan aldrig veta för mycket innan man bestämmer sig för att göra en bröstförstoring.

Första bröstförstoringen

Första bröstförstoringenDen första bröstförstoringen som skedde av kosmetiska skäl med silikon genomfördes i Texas i USA 1962 på den 30-åriga Timmie Jean Lindsey.

Två miljoner bröstoperation

Två miljoner bröstoperationSedan den första bröst­förstoringen har över 2 miljoner bröst­för­storingar skett över hela världen och de flesta i USA så klart.

H-NS - EX - M2-1

Silikonbröst

SilikonbröstSilikonbröst är återigen det vanligaste implantatet för att för större bröst. Tidigare har många kvinnor skadats av silikonimplantaten men efter 2006 blev de återigen godkända i USA.

Din första bröstoperation

Din första bröstoperationNär man gjort en bröstförstoring kommer den inte vara för evigt. Redan inom 10 år så har 25% av kvinnorna gjort en andra bröstoperation p.g.a. läckande bröst eller att de är missnöjda.

H-NS - EX - M2-2

Större bröst naturligt

Konstiga sätt

Större bröst utan operation

Tips för större bröst

Rejäla bröstförstoringar

Stora bröstförstoringar

Bröstförstoring efter barn

Typer av bröstförstoring


Mer fakta om bröstförstoringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om bröstoperationer men också en del roligt och lustigt om bröstförstoring och bröstlyft.

I-NS - EX - M2-3


Meny - Bröstförstoring
Till förstasidan på www.brostforstoring.net Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Kul om ... Bäst Nyheter